HTML

gyomroinfo

Ez a blog azért jött létre, hogy elmondhassuk véleményünket arról, ami a városunkban történik. Jó itt élni? - kérdezték korábban néhányan. Lehet. De sajnos csak néhány embernek! Itt elérnek minket: gyomroinfo1@citromail.hu

Friss topikok

  • Exember: @gyomroman: Meg kell kérdezni a FIDESZ-tagokat - nem egyet! - és akkor lehet hőbörögni! (2011.08.25. 11:32) Gyenes, a Fidesz és az MSZP
  • AK76: @toodorka: 500000 forint,mai árfolyamon durván egy millió. Remek. Aki KOMOLYAN akar valami válto... (2010.09.07. 16:17) A biankó lemondólevelek története
  • toodorka: Ennyi lett ebből a blogból? (2010.09.01. 11:17) Köszöntő
  • Exember: Kedves Sali! Kitűnő ötlet volt az idevágó idézetek közlése a Btk-ból! Vádaskodni, rágalmazni, mocs... (2010.08.16. 15:06) Jövőhéten is olvassanak!
  • AK76: @Pislogó: Öregem,ebben a Blogban SEMMIFÉLE szerencse nincs. Ez szimplán egy olcsó,igénytelen,pong... (2010.07.12. 13:19) A vállalkozó slepp

Linkblog

Köszöntő

2010.06.30. 14:47 Gyömrőinfó

Üdvözlünk minden olvasót!

A blog életrehívása sokaknak örömet, sokaknak bosszússágot fog okozni. Az igazi cél azonban az, hogy végre beszélhessünk olyan helyi ügyekről is, amire sehol máshol nincs lehetőség.

Mivel előttünk áll az önkormányzati választás, valószínűleg lesznek találgatások, hogy kinek áll érdekében ez a blog. Lehet, hogy lesznek álszent elhatárolódások, vagy egyszerű anyázások, dehát ezt nem lehet elkerülni.

Fontosnak tartjuk leszögezni, hogy ezt a blogot olyanok írják, akik nem érdekeltek egyik helyi párt győzelmében sem. Nem béreltek fel minket se a szocik, se a fideszesek, se egyéb más politikai vagy civil szervezetek. Ezt a jövőben nem fogjuk bizonygatni. Vagy elhiszik az olvasók, vagy nem. Őszintén szólva minket hidegen hagy. Ugyanis amiket leírunk, azok függetlenül attól, hogy kik vagyunk, felháborítóak.

Kérjük a blog olvasóit, hogy ne legyenek restek, s ha információkkal rendelkeznek, azokat küldjék el nekünk a gyomroinfo1@citromail.hu emailcímre. Amennyiben jónal látjuk azt, közzé fogjuk tenni.

Terveink szerint pár naponként fogunk felrakni a blogra cikkeket. Sajnos akad bőven sztori. Az adott bejegyzéseket mindenki kedve szerint kommentelheti.

Hát akkor vágjunk bele!

13 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyomroinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr112120963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gyomroman 2010.07.09. 12:03:19

Gyömrőman, ki vagyok egy helyi lakos, aki szeret itt élni, de nem Gyanúsékért, hanem mert Gyömrő önmagában szép fekvése környezeti adottságai miatt kiemelkedő település.
Mért nem írok saját nevem alatt nem nehéz kitalálni, félek, nem vagyok egyedül.
Félelmen nem alaptalan Gyanús több embert tönkretett elüldözött válogatott módszerekkel, ha te is félsz írj, hogy kinyisd mások szemét.
Ui: Nem vagyok blog létrehozói közt.

AK76 2010.07.09. 14:01:25

@gyomroman:
Te mióta élsz itt brádör?
Szép fekvés,adottságok,ühüm...
Akkor is ilyen elégedett voltál,amikor nyakig sárosan caplattál át az út egyik oldaláról a másikra?
Valóban klassz a fekvés,meg az adottságok is szuperek,ezzel az erővel lakhatnánk mondjuk Ózd mellet egy kis faluban is,hiszen szép a táj,jók az adottságok...:)

gyomroman 2010.07.09. 17:47:53

Te kivagy AK76?
Azt hiszed, mert itt születtél csak neked, lehet véleményed.
Gyömrőn olyan utcában lakom, ami nem aszfaltos.
Fekvés adottság látom nem érted nem is, fogod, mert elvakultan csak a te igazadat bizonygatod, nem gondolkodsz el. Én megtettem figyeltem az apró ellentmondásokat a helyi újságban, helyi televízióban, meghallgattam másokat, kutattam,
elmentem megnéztem dolgokat. Remélem te is, megteszed és nem a látszatnak, hiszel.

AK76 2010.07.09. 21:25:58

@gyomroman:
Cimbora,ha EZ itt a látszat,akkor mi a valódi tartalom?
Nem,nem hiszem hogy csak nekem lehet véleményem,legyen MINDENKINEK véleménye,de VÉLEMÉNYE legyen,és a vélemény nyilvánítás ne fulladjon semmirekellő vádaskodásokba..
Ezt a blogot is pont ezért figyelem cinikusan,és ezért jeleztem már többször is,INKORREKT név,cím,stb nélkül köpködni másokra,még akkor is ha bármilyen alapja van a dolognak...

gyomroman 2010.07.09. 22:30:05

Akkor mi a valódi tartalom:
-Rossz utak (2-3-4-max.5cm aszfalt)szegély nélkül
-Befejezetlen Óvodák Iskolák csak adjuk át
-Elégtelen körforgalmak ne keljen magyarázni
-Társasházak, építési engedélyek
-Ingatlan értékesítések
-Vízmű komoly érdekesség
-stb.
INKORREKT név,cím,stb. nélkül te se mutatkoztál be nem is foksz.

AK76 2010.07.09. 22:54:11

@gyomroman:
Mazsola,nem ÉN kezdtem fikablogba,hanem Te,védd az állításaidat te magad,de ne olyan marhaságokkal mint az itteni, se füle-se farka postok!!
Ez így eddig szimpla rágalmazás,rossz hír keltése,stb,még egy szutyok bulvárlap sem közölne olyan állításokat, amik nem megalapozottak,nem bizonyíthatóak..
Tehát?

Apropo,aszfalt.
Minimum 5 éve van szilárd burkolat,Gyömrő több mint 90 százalékán,ami szerinted rossz,vékony stb,
MUTASS EGYETLEN négyzetmétert,amit azért kellett újra aszfaltozni,mert eredetileg rossz minőségben, szakszerűtlenül csinálták meg!
Olyat mutass,ami nem az utólagos felbontás,csatorna,víz,stb miatt ment tönkre,hanem a szakszerű használat mellett.!
A 20 tonnás kamion, NEM számit szakszerűnek.

Befejezetlen óvoda,iskola:
Mutass egyetlen négyzetméternyi iskolát,ovodát,bölcsödét,amit 2002 előtt adott át BÁRMELYIK ciklus,BÁRMELYIK polgármestere.
Nos?

Elégtelen körforgalmak ne keljen magyarázni.
Nyilván az,ami előtte volt x évtizedeken keresztül,az mindenki megelégedettségére szolgált,kiválóan funkcionált,hülyeség volt hozzányúlni,nem igaz?

A társasház projectekkel EGYETÉRTEK,szerintem is túl sok,és túl sűrű a társasházak beépítettsége.
Illetve eleve nem ehhez az "embermennyiséghez" vannak felkészítve a közintézmények,óvodák,posta,stb.

Exember 2010.07.12. 09:14:52

Nos másodszor olvasva a bemutatkozást a "blogcsapat" azt mondja magáról, hogy az önkormányzati választások kapcsán alkották meg e "tényfeltáró és igazságkereső" blogot. Csakhogy egy a bökkenő: tagadni lehet a politikai célt, de a lóláb patástul kilóg. Nem érdek egyik politikai párt, civil szervezet győzelme. Akkor mi? Ne legyen Gyömrőn önkormányzat? Bloggerek alakítsák meg a testületet, és a főhőbörgő legyen a burgermeister? Ez a blog azért jött létre, hogy mindenkibe belerúgjanak, okkal, vagy ok nélkül? A névtelenség ideig-óráig elfed, azonban az álarc egyszer lehull. Számot kell adni a rágalmakról, meg persze a valóságról is.
Mindenesetre jó tudni, városunkban vannak olyan emberek, akik nem vállalják véleményük mellé a nevüket! No ez levon néminemű értéket közlendőikből. További jó blogolást!

AK76 2010.07.12. 13:25:24

@Exember:
Közben eszembe jutott,ezek vagy fiatal nyeretlenek,akiknek se pénzük,se hátterük szembemenni a nagyokkal,és úgy gondolják ezekkel a filléres módszerekkel célt érhetnek,vagy kénytelenek vagyunk elfogadni,ENNYI a gyömrői ellenzék...
Én az előbbiben reménykedek...

Pislogó 2010.07.13. 08:21:28

Fiatal nyeretlenek: K.I.GY.E., Gyömrői Ifjúsági kör, egyéb "fiatal nyeretlen" nincs. Egyikőjükről sem merem ezt elképzelni.
Gyömrői ellenzék: SZDSZ, MSZP, FIDESZ, MDF, és egyéb választások alkalmával összeálló civil szervezetek. Hát...

Mighty P. 2010.07.13. 14:14:44

@gyomroman: "Félelmen nem alaptalan Gyanús több embert tönkretett elüldözött válogatott módszerekkel, ha te is félsz írj, hogy kinyisd mások szemét."
Ezt én is hallottam. Például a Westben lövöldöző és gázpalackkal robbantgató "famíliát". Én hálás is vagyok érte.:)

AK76 2010.07.13. 14:29:09

@Mighty P.:

:)))
Vigyázz!!!
Még a végén rádsütik' hogy rásszista, fasisztanáci' vagy...:))

Mighty P. 2010.07.13. 14:44:45

@AK76:Nem. Csak nyugalom párti.

toodorka 2010.09.01. 11:17:51

Ennyi lett ebből a blogból?
süti beállítások módosítása