HTML

gyomroinfo

Ez a blog azért jött létre, hogy elmondhassuk véleményünket arról, ami a városunkban történik. Jó itt élni? - kérdezték korábban néhányan. Lehet. De sajnos csak néhány embernek! Itt elérnek minket: gyomroinfo1@citromail.hu

Friss topikok

  • Exember: @gyomroman: Meg kell kérdezni a FIDESZ-tagokat - nem egyet! - és akkor lehet hőbörögni! (2011.08.25. 11:32) Gyenes, a Fidesz és az MSZP
  • AK76: @toodorka: 500000 forint,mai árfolyamon durván egy millió. Remek. Aki KOMOLYAN akar valami válto... (2010.09.07. 16:17) A biankó lemondólevelek története
  • toodorka: Ennyi lett ebből a blogból? (2010.09.01. 11:17) Köszöntő
  • Exember: Kedves Sali! Kitűnő ötlet volt az idevágó idézetek közlése a Btk-ból! Vádaskodni, rágalmazni, mocs... (2010.08.16. 15:06) Jövőhéten is olvassanak!
  • AK76: @Pislogó: Öregem,ebben a Blogban SEMMIFÉLE szerencse nincs. Ez szimplán egy olcsó,igénytelen,pong... (2010.07.12. 13:19) A vállalkozó slepp

Linkblog

Jövőhéten is olvassanak!

2010.07.07. 17:04 Gyömrőinfó

Pár nap múlva annak fogunk utánanézni, hogy milyen ötletekkel próbálja hülyíteni a népet polgármesterünk. Milyen képet próbál magáról festeni a városban különböző trükkökkel.

Olvassanak és kommenteljenek minket! Érdemes!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyomroinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr32136428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slali 2010.08.04. 19:54:06

Valamiért elmaradt a folytatás.Gyömrőn mindenki meg vehető,vagy meg félemlíthető,aki számít???? A többi nem számít.A "politika mentes 2000 kör",aha, röhögjetek,Levente pedig "politika mentesen" jelentkezik a Fideszbe...........az idén,nyerés közeli időpontban,rögtön lett Trianon megemlékezés a városban.8 évig semmi.....
Ez a város ilyen vezetőket érdemel! Ti pedig tépjétek egymást.............!

AK76 2010.08.06. 19:23:49

@Slali:
Megvehető,megfélemlíthető...
Vagy esetleg elgondolkodott a mazsola,hogy a kellőképpen alá NEM támasztott irkafirkáival,egyrészt merőben kontraproduktív hatást generál,másrészt talán utánanézett a kis hülye:

Rágalmazás:

Btk.179. § (1) Aki valakiről, más előtt, a becsület csorbítására alkalmas tényt állít vagy híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a Rágalmazást

a) aljas indokból vagy célból,

b) nagy nyilvánosság előtt,

c) jelentős érdeksérelmet okozva

követik el.

Becsületsértés:

Btk.180. § (1) Aki a 179. § esetén kívül mással szemben

a) a sértett munkakörének ellátásával, közmegbízatásának teljesítésével vagy közérdekű tevékenységével összefüggésben,

b) nagy nyilvánosság előtt

a becsület csorbítására alkalmas kifejezést használ, vagy egyéb ilyen cselekményt követ el, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a becsületsértést tettlegesen követi el. mit is tesz valójában:

Exember 2010.08.16. 15:06:31

Kedves Sali! Kitűnő ötlet volt az idevágó idézetek közlése a Btk-ból!
Vádaskodni, rágalmazni, mocskolódni könnyű, de nem veszélytelen. Valaki egyszer bepörög, és ma már a névzelen blogolót is el lehet csípni.Ha pedig etikátlan összefonódás, esetleg bűncselekmény gyanúja merül fel bárkivel szemben, fel kell jelenteni.
Egyébként a blogolóval kapcsonatban vannak diszkrét kérdéseim: 1.Tud egyáltalán ez az ember helyesen beszélni, írni magyarul? Az hogy hibát vét a begépelésnél, nem zavar, de kitekert, nem a magyar nyel szabályai szerint formált mondatai igenis zavarnak. BIZONYÍTJÁK, HOGY A LELKES BLOGOLÓ VAGY IDEGEN, VAGY MÁR AZ ÁLT. ISKOLA ÖTÖDIK OSZÁLYÁBÓL KIMARADT. Csekély díjazásért szívesen adok neki órákat fogalmazásból magyar nyelven.
süti beállítások módosítása