HTML

gyomroinfo

Ez a blog azért jött létre, hogy elmondhassuk véleményünket arról, ami a városunkban történik. Jó itt élni? - kérdezték korábban néhányan. Lehet. De sajnos csak néhány embernek! Itt elérnek minket: gyomroinfo1@citromail.hu

Friss topikok

  • Exember: @gyomroman: Meg kell kérdezni a FIDESZ-tagokat - nem egyet! - és akkor lehet hőbörögni! (2011.08.25. 11:32) Gyenes, a Fidesz és az MSZP
  • AK76: @toodorka: 500000 forint,mai árfolyamon durván egy millió. Remek. Aki KOMOLYAN akar valami válto... (2010.09.07. 16:17) A biankó lemondólevelek története
  • toodorka: Ennyi lett ebből a blogból? (2010.09.01. 11:17) Köszöntő
  • Exember: Kedves Sali! Kitűnő ötlet volt az idevágó idézetek közlése a Btk-ból! Vádaskodni, rágalmazni, mocs... (2010.08.16. 15:06) Jövőhéten is olvassanak!
  • AK76: @Pislogó: Öregem,ebben a Blogban SEMMIFÉLE szerencse nincs. Ez szimplán egy olcsó,igénytelen,pong... (2010.07.12. 13:19) A vállalkozó slepp

Linkblog

Gyenes, a Fidesz és az MSZP

2010.06.30. 15:28 Gyömrőinfó

Gyenes Levente és a függetlenség? Röhögnünk kell!

Vannak képviselők szűkebb és tágabb hazánkban, akikre rá lehet mondani, hogy függetlenek, de egy liberális lelkületű, pénzügyi érdekei szerint hol balra, hol jobbra hajló polgármesterre senki sem mondhatja ezt. S hogy a polgármesterrel kapcsolatban ez a sejtésünk nem csak sejtés, hanem tény, arra most már bizonyítékunk is van.

 

GYENES LEVENTE BE AKART LÉPNI A FIDESZBE ITT, GYÖMRŐN, CSAKHOGY EZ NEM SIKERÜLT NEKI!

 

A városban mostmár többen is arról beszélnek, hogy polgármesterünk bekopogtatott az új kormánypárt legfelsőbb vezetéséhez. Felkínálta a maga kis millióit (sokat!) azért, hogy keblére ölelje a FIDESZ. Nem tudjuk mi lett ennek az üzletnek a vége.

Azt viszont tudjuk, hogy Gyenes Levente ezután be is adta a jelentkezését a Spaits Miklós által vezetett helyi FIDESZhez. És jött a meglepő fordulat! Fideszék szavaztak róla és elküldték melegebb éghajlatokra. Információink szerint ez most júniusban történt valamikor.

A polgármester kínált itt is sok pénzt, meg sok támogatást, de ezek szerint nem lehet mindig a pénzzel nyerni. Bármennyire is akarta, a gyömrői FIDESZ nem kért Gyenes Leventéből. Marad neki a Gyömrő 2000 Kör.

De fűszerezzük tovább ezt a kis történetet!

Gyenes Levente az említett milliókat korábban az MSZP-nek is felkínálta. Gál Zoltánnak. Érthető, hisz akkor éppen a szocialistáknak állt a zászló. Vélhetően az MSZP több pénzt akart, mivel Gyenes Leventéből nem lett szocialista képviselő.

Arra sokan emlékezhetnek, hogy a 2006-os kampány idején több támogató szót hallhattunk a szocialista jelölt érdekében a gyömrői polgármestertől. Hát ezért.

Szóval kedves olvasók! Vegyék a fáradtságot és kérdezzék csak meg fideszéket, hogy miújság van Gyenes Leventével! Vagy kérdezzék csak meg Gyenes Leventét, hogy miújság a FIDESZszel! Ne sunyítson itt senki! Vagy keressék meg Kanyó uart, meg Gál Zoltán urat, hogy hogyan is volt az az egyezség 2006-ban!

Amerre a szél fúj, arra megy független polgármesterünk is. Most éppen a FIDESZ szerzett kétharmados többséget, hát ott keres támogatókat és üzleti lehetőséget.

Már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy Gyenes Levente hogyan tudja mindezt lenyomni a Gyömrő 2000 Kör torkán? Ennyire nem lehet impotens ez a szervezet! És hogyan tudja lenyomni a Gyömrő 2000 Kör szavazóinak a torkán?

Mindenki vak ebben a városban?

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gyomroinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr602121048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Exember 2010.07.02. 15:11:18

T. gyomroinfo.blog.hu!
Ugy látszik, beindult a kampány az őszi önkormányzati választásokra. Ez nem baj, csak nekem a stílussal van problémám! Én a függetlenség fogalmán vagy titulusán nem "röhögök", mert nem vagyok ló. Legfeljebb vitatom, vagy badarságnak tartom, ha valaki függetlennek titulálja magát.
A Gyömrő 2000 kör civil szervezet, de politikai - helyi politikai - szempontból ugyanúgy a helyi hatalmat kívánja megszerezni, mint bármely párt, vagy u.n. civil szervezet. Kell és lehet kampányolni a közzétett, vagy elhatározott programok mentén, például mit, hogyan csinálna jobban valaki más, ha pozícióba kerülne. Egymás hibáit, tévedéseit is lehet kulturált módon a közösség elé vinni,keményen, határozottan, de nem a csikágói alvilághoz közelálló stílusban. A magyar nyelv fordulatai, a jól elhelyezett, csattanós humor, a szellemes gúny többet érhet a mocskolódásnál.

eszkombajn 2010.07.08. 08:10:52

Ezeket a sztorikat már én is halottam, de kézzelfogható bizonyítékkal senki nem tudott szolgálni. Csak szájhagyomány útján terjed a dolog. Bár el tudom képzelni, hogy egy városvezető próbálkozik az általa elfogadható országos szervezeteknél...

Gyömrő2010 2010.07.09. 01:02:48

@eszkombajn:

"Bár el tudom képzelni, hogy egy városvezető próbálkozik az általa elfogadható országos szervezeteknél..."

Ja,és számára mindig az az "elfogatható",amelyik éppen hatalmon van.
Hiába na,a lóvét meg kell védeni.Elveknek és a városnak ehhez semmi köze. :D

gyomroman 2010.07.09. 11:32:38

Helyi FIDESZ biztos, hogy van ilyen?
Gyanús már ezt is elintézte Környezetvédelmi Bizottság, Vízmű, Iskola.
Aki szól, megy a FIDESZ-ből.
Kérdezd meg a tagokat,utána írhatsz véleményt kedves blog olvasó.

Pislogó 2010.07.14. 07:48:12

@gyomroman:
Ez érdekel! :)A biztotság-ügyben van egy sanda gyanúm, hogy mire gondolsz, bár nem vennék rá mérget. De a Vízmű meg az Iskola az hogy lép most képbe?
Egyébként ha Gyenes Fideszbe akar lépni, akkor mi a gond? Legalább meg lenne a nagy népi összeborulásnak az egyik része. Haha! Utána már csak az MSZPvel kell szövetségre lépnie a helyi Fidesz-Gyenes formációnak és mindenki örülhet Gyömrőn. Majdnem mindenki. :D Béke. Nyugalom. Egyetértés. Közös jövő.

Exember 2011.08.25. 11:31:04

Ha véleményt mondok valamiről, illik alaposan tájékozódni. A vélt és légből kapott információk a közzétevőt minősítik.Mocskolódni, kritizáni, észt osztani mindíg könnyebb, mint a városért ténylegesen dolgozn. Persze a kibicnek semmi sem drága! Az élet - távlatokban, igaz, - de igazságos: a sárdobálóra előbb utóbb visszafröccsen a sár...

Exember 2011.08.25. 11:32:39

@gyomroman: Meg kell kérdezni a FIDESZ-tagokat - nem egyet! - és akkor lehet hőbörögni!
süti beállítások módosítása